ALGEMENE INFORMATIE

Iedere studio en ieder appartement beschikt over een privé ingang, eigen badkamer, keuken en privé terras.

De minimale huurtijd bedraagt een week (buiten het hoogseizoen zijn weekenden of midweken in overleg zeker mogelijk, net als een langdurig winterverblijf. De wisseldagen in het hoogseizoen zijn altijd op zaterdag. Aankomst tussen 16.00 u en 18.00 u. Indien u later of vroeger aankomt meldt u dit dan AUB per sms/telefoon. Om 10.00 u, dient u uiterlijk uw appartement/ studio te verlaten.

Wilt u bij uw aanvraag per email AUB uw telefoonnummer altijd vermelden, het komt voor dat we u per email niet kunnen bereiken (vooral hotmail adressen) en dan lijkt het alsof wij uw aanvraag niet serieus zouden behandelen wat zeker niet het geval is. Wij kunnen dan in dat geval uw aanvraag altijd telefonisch beantwoorden.

Bij uw aanvraag dient u aan te geven of u een huisdier mee zou willen nemen op uw vakantie. Wij vragen 25 € voor het verblijf van uw hond/kat.

In iedere gîte is er een internet aansluiting waarvan u gratis gebruik kunt maken . Indien u geen ethernetkabel heeft kunnen wij u die lenen. Buiten kunt u op sommige plekken ook per wifi het internet op.

Er is een wasmachine (7 kg) voor alle gasten. Voor het gebruik ervan vragen wij 3€ per machine inclusief wasmiddel. Verder zijn er een strijkplank en strijkbout, bezems, stofzuiger en schoonmaakmiddelen aanwezig indien u hier gebruik van zou willen maken.

U kunt, indien u wenst bij ons een lakenpakket bestellen bestaande uit een kussensloop, een dekbedovertrek en een onderlaken. Dit kost u 7,50 € per persoon en per verblijf.

De borg bij aankomst bedraagt 200 €. U krijgt de borg weer terug bij vertrek indien er geen calamiteiten zijn.  

Ondanks onze huurvoorwaarden, is het altijd in uw belang om erover na te denken een annulering verzekering af te sluiten. Een familie incident kan roet in het eten gooien van uw vakantie en dat is al vervelend genoeg. Indien u reserveert, dan sturen wij u een rekening, een contract, de huurvoorwaarden en een route kaartje toe; indien mogelijk alles per email. Een kopie van het contract dient ondertekend en ingevuld terug te worden gestuurd. Bij ontvangst van alle documenten, vragen wij u een aanbetaling van 200 € te voldoen. Een maand voor uw komst dient u het hele bedrag voor uw verblijf te hebben voldaan. Onze bankgegevens staan op de formulieren. Vanaf 2015 bedraagt de toeristenbelasting à 0,50 € per persoon per dag vanaf 14 jaar, inclusief in onze huurprijs.

Kinderen zijn bij ons heel welkom. We hebben speelgoed ter plekke wat we tot uw beschikking kunnen stellen. Ze kunnen heerlijk buiten spelen op ons terrein van 3000m2. Indien u uw kleintjes laat zwemmen is dat wel onder uw toezicht en verantwoording.

UITRUSTING

Algemene uitrusting in alle appartementen/studio’s 
2 persoons bedden (2 x 80 x 200) stapelbedden (80 x 200) Dekbedden (140 x 200), hoofdkussens (60 x 60 ), dekens. Op aanvraag verstrekken wij u gratis babybedjes, kinderstoelen en speeltjes.

Op de terrassen staan een eettafel, stoelen, ligstoelen en een rek om de was te drogen.

Binnen een bank, eethoek, ingebouwde kasten, televisie en internetaansluiting (ADSL) Ieder appartement/studio beschikt over een eigen warm water voorziening. Elektrische verwarming en houtkachels.

De keukens van de appartementen
Grote koelkasten, vaatwassers, 4 pits elektrische kookplaat in type A en ceramisch in type C. Elektrische oven in A en combi magnetron in C.

Afzuigkap, filter koffiezet apparaat, waterkoker, borden, bestek, potten en pannen, snelkookpan etc. Wij leveren de tabs voor de afwasmachines. De studio’s hebben geen vaatwasser maar verder zijn de keukens qua uitrusting vrijwel identiek uitgerust als type A. De koelkasten hebben een vriesvak.

Buiten
Een houten opbouw zwembad van 3,50 x5,50 met ligstoelen en zitjes.

Een jeu de boule baan, een ping pong tafel, speelveld met schommels, wip, zandbak en badminton.

Verder is er een garage om uw fietsen te stallen. Een grote overdekte plek met picknick tafels, banken en 2 grote BBQs om gezamenlijk te eten. Hier vindt u ook een kast met lectuur in alle talen.

In iedere gîte treft uw informatie folders aan over de regio maar wij staan graag tot uw beschikking voor tips omtrent uitstapjes, bezienswaardigheden of restaurants.

Ook beschikken wij over gedetailleerde kaarten van de regio. Denk eraan om linnengoed voor de bedden mee te nemen, alsmede handdoeken en theedoeken.

Waterschoenen zijn erg handig indien u in de Ardèche of de Cèze wilt gaan zwemmen. In de zomer kan het heel heet zijn onder de zon, denk aan petjes om u hoofd te beschermen en aan zonnebrandcrème. Zeker als u met kinderen komt.