Alleen al de aanrijroute naar Residence La Cigale is een feest voor de zintuigen. De slingerweg door glooiend groene heuvels, de stapelmuurtjes, de lapjes wijn- en olijfgaard, de donkerblauwe schaduwen van de bergen in de verte. Alles draagt bij aan het vrije gevoel. Het ruikt groen. Nachtegalen verwelkomen je met hun heldere gezang en de Cigales doen mee als achtergrondkoor.

Zo gastvrij als de natuur je onthaalt in de regio van Orgnac, zo hartelijk is ook gastvrouw Fransje Spiljard, eigenaresse van La Cigale. Fransje helpt actief je helemaal thuis te voelen. Niet alleen kent ze alle geheime en minder geheime plekjes in de regio, in de zomermaanden organiseert ze wekelijks BBQ-avonden in de prachtige tuin rondom de residence, zodat haar gasten met elkaar kunnen kennismaken.

Fransje geeft je het gevoel dat je het gewone leven even los kunt laten en optimaal mag genieten van een welverdiende vakantie. Laaf je aan de weelderige natuur, de rust, de heerlijke streekproducten en je gaat uiteindelijk als een ander mens weer naar huis.

ONTDEK WAT RÉSIDENCE LA CIGALE TE BIEDEN HEEFT…

KLIK OP HET BEELD OM DE FOTOGALLERIJ GROTER TE BEKIJKEN