L'ARDECHE, UNE HISTORIE TRÈS PERSONNELLE

“…Ontdek de Ardeche op geheel eigen wijze…”logo-lardeche


Nieuwsgierig? Klik hier.

SAINT PAULET DE CAISSON

“..Saint Paulet de Caisson is het dorp waaraan ik mijn hart verloren heb toen ik het in 1985 voor het eerst bezocht. Niet wetende toen dat ik er mij ooit zou gaan vestigen.….”blason

In 2000 ben ik er met mijn gezin gaan wonen. Een oud dorp met een geschiedenis van kolenmijnen. 1800 inwoners en een dorp met veel commerce dat het hele jaar door leeft. Op 2 km afstand van de Ardèche, la Porte d’Or de Provence, op een kruispunt van 4 departementen…..De Gard, Ardèche, Drôme en Vaucluse. Saint Paulet is een bezoek waard om zijn typische dorpskern, de Chapelle de St Agnès uit de 12e eeuw, de Chartreuse de Valbonne, een oud Kartuizer klooster (1201), l’ancien château; het oude kasteel…”Chez Charret” de bar tabac onder de platanen even een koffie of een drankje drinken, middelpunt van het dorp of iets eten bij “le St Paulet, café Nury” restaurant met een traditionele keuken….of eten bij de Piboulette, een “guinguette” typisch Frans “openlucht” restaurant waar kinderen naar hartelust kunnen spelen..St Paulet is mijn thuis.


Nieuwsgierig? Klik hier.

Meer links...

Het dorp
De grotten en het prehistorisch museum
Website die de Ardèche in beeld brengt met video’s
Het VVV / office de tourisme van vallon pont d’arc
Betrouwbare partner in kano verhuur in Saint Martin d’Ardèche
Wat anderen van ons vinden

JOB HENDRIKS Beeldmarketing

“…Job Hendriks, de beeldmarketeer die je meeneemt op expeditie….”

Beeldmarketing brengt je communicatie in beeld. Het helpt (interne) communicatiestrategie vast te pakken én helder neer te zetten. Neuzen dezelfde kant op te krijgen. Met gevolg, een verhoogde effectieve commerciële slagkracht! 

EEN LOGISCH GEHEEL
Communicatie kun je niet vastpakken, maar wel uitbeelden. En dat is precies waar Job als Beeldmarketeer voor staat. Job beheerst stuk voor stuk expertises als fotografie, film en grafisch (web)ontwerp, die op zichzelf staan maar niet altijd zonder elkaar kunnen. Hij verbind ze allemaal met elkaar. Het resultaat: een logisch geheel, niks meer en vooral niks minder. Een concept dat aanslaat, zowel bij de opdrachtgever als zijn doelgroep.

Nieuwsgierig? Klik hier….

RED PEPPER GANG PRODUCTIONS

Pepers… Zoë Cramer, de tekstschrijfster en verhalenvertelster die de streek zo mooi in woorden weet te vangen en de omgeving in woorden tot leven brengt…

red pepper gang productions gelooft in de kracht van een goed verhaal. Verhalen ontstaan omdat de mens de natuurlijke behoefte heeft emoties te delen en betekenis te geven aan het leven. Een verhaal raakt, brengt levenslessen over, kruipt onder de huid en verbindt mensen met elkaar. Droge feiten en cijfers zijn plotseling onmisbare details. Een goed verhaal inspireert. En het mooie is, iedereen heeft ze. red pepper gang productions vangt de verhalen van ondernemers en bedrijven en brengt ze in beeld, in film en tekst.

Nieuwsgierig? Klik hier.

TRANSLATION AGENCYS

GERMAN TEXT

FAX TRANSLATIONS

Snel en vakkundig vertalen en tolken, NEN-EN 15038 gecertificeerd.

http://www.fax-translations.com

ENGLISH TEXT

RED PEPPER GANG

http://www.redpeppergang.com